început

De fiecare dată admiram lumea de afară, ştiind că există ceva mai bun decât am eu. Nemulţumirea nu mi-a adus numai eşecuri, pe plan profesional am ajuns foarte bine, în schimb o relaţie serioasă nu am mai avut din liceu.

Da, acum îmi vine să smulg sâni, să jumul fire de păr, nu ale mele desigur.

Ultima achiziţie, era un tip ce-şi uita minţile-n diferite cărţi pe care nu le-am găsit niciodată de succes. Stătea închis în casă şi în sine. Am eu o atracţie ciudată faţă de cei tăcuţi, poate fiindcă îmi sunt opuşi. În fine, nu o duceam rău, sex de două ori pe noapte, dulcegării, tot ce vrei. Dar am fugit şi de data asta.

Cum simt că mi se frâng picioarele după un anume X., îmi iau frumos tălpăşiţa şi merg, schiţând un zâmbet, mai departe.

Nu mi-a fost niciodată greu să ies cu un tip. În schimb, nestatornicia mea nu dă bine.

Un cer sângeriu, nişte ciori ce-şi jeleau singurătatea, o mâţă-n călduri. Cam aşa arăta locul în care mi-a spus că mă iubeşte şi i-am întors gâtul cu un dos de palmă. Nu-s violentă.

– Matei, să nu te îndrăgosteşti de mine dacă vrei să meargă chestia asta

Îl avertizasem.

Advertisements

3 thoughts on “început

  1. […] Alfi, Blogărița Crocolili-dili-dili, OraIglu25, Alex-Bicicleta Galbenă, Căsuța-cu-Nuci, Bianca, Gianchi-Suaiu și Motanul Urmuz dacă au întâlnit, avut, crescut, bătut, mâncat, ascultat, […]

  2. […] început (via it’s all about J.) De fiecare dată admiram lumea de afară, ştiind că există ceva mai bun decât am eu. Nemulţumirea nu mi-a adus numai eşecuri, pe plan profesional am ajuns foarte bine, în schimb o relaţie serioasă nu am mai avut din liceu. Da, acum îmi vine să smulg sâni, să jumul fire de păr, nu ale mele desigur. Ultima achiziţie, era un tip ce-şi uita minţile-n diferite cărţi pe care nu le-am găsit niciodată de succes. Stătea închis în casă şi în sine. Am eu o at … Read More […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s