Din mine. Curat murdar.

Vreau doar să-l sufoc în îmbrăţişări. Atât. Ba nu, nu atât. Şi să găsesc fericirea. Stau la coadă de mult prea mult. Se înghesuie unii pe aici, se îmbrâncesc. Îmi păstrez calmul. Renunţarea la noi e o prostie curată. Vezi Arghezi, Flori de mucigai. Poţi face să meargă, să se urce pe pereţi, să nu-ţi mai încape-n piele. Vreau să. Trebuie să. 

Sunt momentele alea de veselie, după ce totul ţi-a mers prost. Şi te simţi al dracu’ de bine. Şi nu vrei să se piardă, să nu le mai ai. Să rămână doar o amintire. Asta-i calea spre nemurire. Să continui, să amplifici starea. Să te încrezi în. 

Învăţare, nu de minte. Ne trebuie un dicţionar al stărilor. O să-l inventez cândva.Şi-l voi purta-n buzunar. Când sunt de neînţeles să-i deschid, să-l învăţ, să-i arăt. Să nu mai interpreteze aiurea. 

Advertisements

2 thoughts on “Din mine. Curat murdar.

  1. Cred că singurul remediu este ca toţi să înveţe să comunice. Spunând tot ce ai pe suflet şi cerând explicaţii pentru lucruri care nu îţi sunt clare sunt singurele variante pentru a nu crede ce ţi se năzare. Imi displac oamenii carora li se pare nu ştiu ce sau interpretează aiurea anumite cuvinte sau fapte. Si apoi îţi reproşează că le-ai spus sau făcut..

    Vreau şi eu dicţionarul ală de stări 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s