Străine,

 Dacă ne dăm rendez-vous, nu-ţi fă un plan, nu-l vei duce vreodată la bun sfârşit. Vom merge mult, vom străbate câmpii, poate vom păşi pe alte culmi. Cu mine niciodată nu se ştie… Îţi voi spune-n pustietate şi cum să ucizi oameni, voi vorbi degajat, fără probleme. Ba chiar îmi vei fi şi victimă, cine ştie..

Advertisements

28 thoughts on “Străine,

 1. Acum multă vreme am citit o carte, Rendezvous cu Rama. Nu a fost o carte deloc interesanta, poate acum mi-ar placea mai mult, nu știu. Totusi, Rendezvous cu Bianca sună mai interesant 😀 Deci, analiza pe text: mers mult, merge:D; câmpiile, merg și ele; culmile sună și mai bine. Că vei vorbi degajat, nu am nicio îndoială, dacă voi fi victimă? Hmm…depinde de cât de degajat voi vorbi. Se conturează un noi Baltag, într-un fel 😛

   1. Hmm. hai să fie puțin diferit: ziceam de un sacrificiu ca pentru inițiați. Noi am călcat pietrele și am trecut încercarea, acum ele ne povestesc din toată experiența lor;)

   2. Nu știu dacă am fost primii care au călcat pe ele, dar sigur primii și poate singurii care vor merge desculți pe ele:P

    Mulțam, nu am văzut desenele astea și sunt old style 😀 😀 😀

   3. Da, urăsc tot ce e dublat. Cum ar suna vocea lui Piersic și moaca lui Mulder? :)))

    Înțeleg și utilitatea dublării. O prietenă din Spania, mi-a spus că are probleme cu ochii și i-ar fi greu să vadă un film cu subtitrarea.

   4. Da, asta e motivul pentru care se utilizează dublarea in occident. dar trebuie să se lase posibilitatea de a le vedea cu subtitrare pentru cei care stau bine cu vederea 😀

   5. Şi fără. Şi subtitrarea uneori te scoate din minţi. Să oblige, să dea cu pumnii, să se înveţe engleză şi franceză obligatoriu. La restu să curgă subtitrările! 😀

   6. Da. Hai să îți zic ceva: am văzut multe seriale coreene. multe. și unele cuvinte care țineau de aspecte oficiale le/am învățat. le/am văzut traduse în tot felul de variante. Sunt de acord cu tine. Eu prefer să văd filmele fară subtitrare dacă știu limba. Doar când sunt obosit arunc ochii și pe scris.

 2. Infernal de bine spus !
  Ca si cum zeii ar promite muritorilor dezvaluirea tainei vietii chiar cu pretul ei. Iti dai seama ce nerabdare fatala vor simti iubitorii de intelepciune ? Oare s-ar gasi temerari pentru o astfel de expeditie ? Eu stiu sigur ca da ! Chiar daca asta ar insemna sa devina propriile lor victime.
  Minunat, minunat, minunat !

   1. Bine atunci pun ramasag pe Imperiul Umbrelor !
    De voi birui imi dai Imparatia Stelelor ?
    Dar de voi birui, oare peste ce voi mai domni ? Eu nemaifiind ? Voi devei o stea sau o umbra ? Voi deveni supusul proprieilor mele Imparatii ?

   2. Era într-un serial kdrama, al cărui nume nu-mi vine acum în minte o poveste:
    “Un om fără umbră a mers în ţara umbrelor. Acolo s-a simţit tare trist şi singur.”
    Şi gata povestea. Până şi-n ţara umbrelor nu e destulă voie bună. 😛 O umbră… un supus…

   1. Si cate cercuri atatea raze. Diametre injumatatite. Perfectiuni incalculabile. Agonie matematica, extaz geometric. Linii curband puncte, puncte curband formule, formule curband spirite. Toate cu un singur centru. Mister sau revelatie ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s