ha.

„nu ai să găsești un trup și o minte mai pasională”

Drag anonim căutător de trup și minte pasională, când îmi explici cum vezi tu pasiunea și cum poate o minte să fie pasională dau o bere.

Advertisements

6 thoughts on “ha.

 1. Pasionalui este atributul/derivatul pasiunii: izvorăște din ea. Pasiunea este în mare un proces afectiv și intelectual care converge energia organismului către o anumită chestiune/dorință. Aspectul negativ al pasiunii este atunci când aceasta este canalizată spre certe vicii și atunci încet se tranformă în obsesie.

  Acum o minte pasională, deși e neclară construcția, poate fi o minte care știe cum să canalizeze aptitudinile fizice, emoționale și psihice ale organismului în realizarea unei dorințe, a unui scop. Asta pentru a nu cădea în alte extreme ale imaginației.

   1. Am zis mai sus că e mai degrabă o expresie: minte pasională; minte bolnavă etc. De fapt e un proces evolutiv a tot ceea ce este omul: chimie,mecanică etc.: se amestecă niste compusi si el ajunge sa fie sau sa faca una sau alta.

   2. Evident că nu :))) Eu am încercat să mă gândesc la ce s-o fi gândit el…dar e tare greu 😀

    Îi dau eu o bere dacă ne zice la ce s-a gândit. Ne mai amuzăm :))) Probabil îi răspundea ăleia care se întreba dacă se mărită 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s