fursecuri daneze

Fursecurile daneze sunt o minunăție. Nu te mai saturi de ele. După ce am gustat unul, în vizită la o vecină, mi s-a oferit instant rețeta (care era scrisă pe cutia de mai jos).

Ei bine, ai nevoie de :

  • 350 grame de făină
  • un pachet de margarină unirea
  • un ou
  • o ceașcă de zahăr
  • o jumătate de linguriță bircarbonat
  • coajă de lămâie
  • vanilie

Cum procedezi?

Margarina, oul și zahărul se amestecă bine într-un castron, după care se adaugă făina cu bicarbonatul (care au fost ținute 30 de minute la frigider).

Apoi se pun: coaja de lămâie, alunele (prăjite), stafidile, (sau ce mai ai tu prin casă) și vanilia. Maglavaisul de modelează în formă de nuci, se bagă la cuptor și tadaaaam

Iese o grozăvie! Enjoy!

Advertisements

2 thoughts on “fursecuri daneze

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s