„Cine m-a făcut femeie?”

Cine m-a făcut femeie? Să ajung să car o tonă de chestii de care nici nu am nevoie numai așa. Că na. Odată la 20 de zile dau pe acasă și nu-mi știu lucrurile cu mine. Am traversat tiptil cam două treceri. După – nu s-a mai putut. Ghiozdan în spate, paporniță pe umăr, geamantan, plus două sacoșe. Ți se făcea milă. I s-a și făcut unui tip și mi-a dat o mână de ajutor. Părea mirat că am și acceptat să mă ajute. Ce face neîncrederea în oameni! Nici ce vorbesc nu mai știam. Când i-am zis că-i zi mi-a scurtat-o cu seară. Și i-am înșirat vrute despre cum eu sunt mereu punctuală că funcționez după timpul meu. M-o fi crezut nebună, cine știe. La unirii a fost de mamă- mamă. M-am mișcat fragmentat. Fără ajutor. Treceau oamenii, se uitau și treceau. Dar unul mă, măcar unul să zică: Ai nevoie? Și eu, zâmbind, să zic: DA. Că numai în situații d-astea zic da. Și m-am văzut ajunsă în sfârșit! Ce bine e. Da, da. Și ce durere cumplită de spate! O dreg cu țuică fiartă. (că m-am învățat)  

Apropo, nu uita să ai în valiză lenjerie intima. Vezi şi lenjerie sexy.

Advertisements

8 thoughts on “„Cine m-a făcut femeie?”

  1. ei e aia buna:)). e buna cateodata ca e mai simpla si ce nu-i foarte complicat nu da dureri de cap. nu le da dureri de cap lor, ca sa ne intelegem:)). dar nu ca ar fi cine stie ce comoara. cred ca n-am formulat bine “gandire”. cred, mai degraba, ca ma refeream la orgoliu.

      1. :)) ar fi, dar se intampla vreodata cum ar fi mai bine? :)))dar las’ ca, avem si noi momentele noastre cand ne luam revansa cu datul durerilor de cap:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s