viața începe cu o cafea amară într-o sâmbătă.

Nimic nu mai e cum a fost. Nimic nu o să mai fie cum a fost. Și dacă nu, înseamnă că a fost un rahat total. Stupiditate, amăgire, pierdere de timp. Azi e ziua în care nu vreau să-ți mai scriu, să-ți mai vorbesc, vreau doar să trăiesc. Viața începe sâmbăta. Asta e cea mai frumoasă sâmbătă, parol. Am tot ce-mi trebuie ca să fiu fericită. Și, da. Sunt fericită. După un eșec imens, după mocirla în care ne-am afundat, e cazul să nu-mi fac planuri în doi (cu prietenii imaginari și multiplele personalități – nici nu e cazul de doi, nu e loc de doi). 

& our love is not the same. not anymore.
& our love will never be alive again.

 Dacă ai norocul să distrugi ceva ce nu a început și nu a fost niciodată, ci doar te-ai amăgit că este, cu ideea că ar putea să iasă ceva, atunci te-ai dus naibii. Dar nu în sensul ăla de îți vine să te arunci de la etajul șase, că na, oricum nu mori. Și moartea nu e niciodată o soluție. Mai iau un gât de cafea. Mai număr pe degete iluziile. Mai rămân fără degete puțin. Mai născocesc câteva. Și iată-mă ieșită cu degete și de prin urechi. Să nu mai zic de priviri. Hăhă.

Well, let it pass, he thought; April is over, April is over. There are all kinds of love in the world, but never the same love twice.
— F. Scott Fitzgerald

 

Astăzi recomand: articole de plaja pentru copii. Probabil te interesează şi aspiratoare nazale 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s