ca de marți

Păi să vezi ce-i de rezolvat.

Cu prima știre, recunosc sunt în urmă.

Scoțienii care ne râd în față și ne masacrează urșii.

Apoi petiția împotriva denumirilor de romi. Nu mi se pare normal ca după ce atâția ani am fost învățată să le zic țigani să mi se interzică și chipurile să-mi mai iau și amendă. Semneaz-o or dacă nu te interesează măcar dă-o mai departe!

Și ca să închei să vă arăt un articol din constituție:

femeile

Toate bune și frumoase ai zice, nu? Ok, chestia asta nu există. Egalitatea șanselor. Haide să analizăm câte femei (în afaceri) ocupă locurile de conducere. Și cum au ajuns acolo alea care chiar le ocupă, ori cine le sunt părinții. E ok nu? Unele și-o trag pentru un post mare și-l ocupă. E normal? Aici femeile discriminează femeile. E normal să ți-o tragi cu nu știu cine pentru un loc de muncă? Trezirea!!! Și dacă nu ți-o tragi nu îl ocupi? Păi hai să aruncăm cu pietre nu să ajungem de râsul curcilor. La partea asta e mult de scris și nu am chef acum, dar o să revin cu un post întreg.

 

Advertisements

4 thoughts on “ca de marți

  1. Dan says:

    Ai dat în feminism ? 😆 Hai să fim serioşi. Egalitatea de şanse există şi sunt cazuri de femei care au reuşit să facă ceea ce şi-au propus fără să se întindă cu vreunul sau cu altul. Câte au reuşit ? Chiar mai multe decât ar fi meritat cu-adevărat. Şi asta tocmai pentru a nu se mai agita steagul discriminării. Să nu mă provoci că ţi-o furi rău pe tema asta. Te împiedică cineva să devii pilot de avioane supersonice ? Avem femei care şi-au dorit să devină piloţi şi, guess what ?, au devenit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s