pierdută-n mulțime

O agitație m-a curpins așa, pe nepusă masă. Și e din aia de care te desparți cu drag dar continuă să te bată la cap mult după, că nu a fost o decizie rațională despărțirea și prostii d-astea care n-o fac, pe ea, pe agitație, decât să se amăgească mai mult și mai mult. Expir, inspir, am citit undeva că atunci când în minte-ți apar fel și fel de gânduri care mai de care mai pornite să-ți strice veselia să nu inspiri, ci să expiri ca să le elimini complet, ei cum la mine autosugestia funcționează de mamă-mamă, da. Expir, inspir. Îmi iau o doză de curaj, nu suport aglomerația, mi se taie respirația instant, mirosurile altora/ parfumurile tari/dulci = mă dau gata; gen o iau razna într-un sens rău, cam de asta nu am mers nici la proteste, deși m-ar fi tentat (și aduc vorba despre ele cum și pe unde mi se ivește ocazia, îndemnând ascultătorii să iasă din casă), fiindcă mi-e cumva frică de mulțime, o frică din aia de mă face să stau în colțul meu sigur departe de toți cei care au ieșit din casele lor  convinși că-mi vor lua aerul și mă vor nimici, o frică de care mi-e frică să-mi fie frică căci se apropie vremea să dăm nas în nas. Deși nu-mi plac finalurile fericite în roamne, în viața de zi cu zi, dacă nu iese bine nu e finalul, știm vorba aia. Așa că, n-are decât să mă încerce. Și am să mă lupt cu ea. Ohoho. Mai există și posibilitatea de a poza drept lașă, și de a mă ascunde pe ici pe colo, să nu mă găsească nimeni și nu mi se ceară socoteală :D. Minimul e de două posibilități (v-am zis bancul, nu?).

Advertisements

8 thoughts on “pierdută-n mulțime

  1. Era o poveste cu două posibilități, parcă. ” când te naști, ai 2 posibilități:fată, băiat” ș. a.m.d că nu știu toată povestea și mai e și lungă. Nu știu bancul.

  2. Dan says:

    Mi-ai transmis starea de agitaţie !!! Simt nevoia acută să protestez.
    Noroc că mă calmez la fel de repede pe cât mă stârnesc. Inspir, expir, eventual număr până la zece. Şi gata. Here I’m go again.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s