Lanterna LED, un cadou potrivit pentru femei?

Dacă ai strâmba (pe ascuns) din nas la acest cadou, te-aș sfătui să te mai gândești puțin. O lanternă LED poate să devină unul dintre accesoriile care te însoțesc în fiecare zi.
Desigur, există lanterne și lanterne. Găsești lanterne profesionale, lanterne frontale, pentru bicicletă, după care bărbații sunt înnebuniți, dar mai sunt lanternele EDC (lanterne pentru uz general) și minilanternele. Iar eu despre ultimele două categorii voi scrie acum.
O lanternă discretă și cochetă, care-și face oricând loc în poșetă, este o idee neașteptată și, cel puțin interesantă, de cadou. În primul rând, modelele de minilanterne-breloc sunt practice și te pot însoți oriunde și oricând. Unele par special gândite pentru a fi cadou: sunt chic, au o prezentare frumoasă și culori vii și atrăgătoare.
În al doilea rând, o lanternă de uz general îți este foarte utilă în casă: ți-a căzut cercelul după pat, cauți ceva într-un colț ascuns, apometrele sunt amplasate în așa fel încât vezi cu greu valorile de pe ele, doamna care citește contoarul are nevoie de lumină ca să poată vedea consumul, instalatorul începe să lucreze fără să aibă la el toate uneltele de lucru. Situațiile sunt nenumărate. Am citit chiar despre game de gloss de buze prevăzute cu LED (nu se știe niciodată când trebuie să aplici un strat de ruj pe buze, nu-i așa?). Sau de lanterne frontale folosite în timp ce gătești sau te uiți în cuptor. Încă nu mă văd preparând o prăjitură la lumina frontalei, dar cine știe?
De ce să achiziționezi sau să faci cadou o lanternă LED
Modelele de lanterne Fenix sunt luminoase, utile în orice moment al zilei, au dimensiuni reduse, nu sunt greu de utilizat și pot să funcționeze fără să le schimbi bacteria câteva sute de ore.
Calități surprinzătoare găsești și la multe lanterne Olight , iar unele modele sunt inspirate după cele din gama tactică. Primează însă caracterul practic și manevrabilitatea.
Un alt aspect care mi-a atras atenția este că poți alege modul de iluminare, ca la orice lanternă LED performantă, în funcție de activitatea pe care o desfășori. Prin urmare, nu irosești energie.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s