Cea mai usoara imprimanta mobila este pe www.idmag.ro

Și-am pornit spre Timișoara la cinci dimineața. Era vineri 13. Și voi detalia asta într-un viitor articol. Voi povesti și despre cum am pierdut trenul și  pe larg cele șase ore petrecute-n gară. Și apoi despre oamenii urâți, frumoși, interesanți, neintersanți și tot așa. Voi scrie și despre poveștile altora care fascinează și care nu, care te-ar fi făcut să fugi și n-ai fi avut nici cum fiindcă apăreau mereu alte mutre, alte relatări, altele și altele. Despre zâmbete, râsete, ochelari, breton, Kafka, Bulgakov, apus, porțile de fier, cola, ciocolată, nefumat de peste opt ore, imagini, amintiri, filme, somn chinuit care nu se numea somn, loc greșit… etc. Weekendul meu a fost pe măsură. Și aveam nevoie de timp petrecut cu mine, doar cu mine și gândurile altora gândite și regândite de alții. Era vineri 13. Vineri treișpe. Și lumea bombănea aiurea prin lungul și latul compartimentului. O tanti mai pe la treizeci de ani se maimuțărea în fel și chip în fața „orătăniei” de nici trei ani care nu se oprea din bocit. Așa am descoperit cât și cum mă degustă oamenii mari. Și apoi bătrânii care joacă rolul acestui personaj de treizeci de ani fără să gândească nene. Că ei își dau duhul (fiecare într-un mod cât mai banal) să lase loc viitoarei generații. Și viitoarei și viitoarei. Și așa, ușor enervată/ ușor iritată văd că alături în dreapta un mustăcios cumpără toate prostiile celor care nu se opreau din strigat: „avem di tătii, și d-alea și d-alea, hai poftiți la cărți noi domnișoară, nu d-alea din anticariat cum aveți dumneavoastră…” „sunt de la bibliotecă” „în fine avem eliade, paler, noica” „citite nene”; „am citit câteva, nu pe toate, dar câteva, nu vreți nu vreți” și-și continuă drumul. Ce să faci, înjuri puțin printre dinți (ce-ți vine în minte că nu știi prea multe înjurături;) și continui să-l analizezi pe mustăcios. Nenea s-a ales cu o lanternă, cu o revistă și vezi că își mai cumpără și de ale gurii la preț exagerat, ca mai apoi să îl uite dumnezeu în toaletă. Și-l vezi la un moment dat când scoate o chestie mică. Pe bune, ce? Te întrebi râzând, nu? Un fel de imprimantă. O imprimantă mobilă aveai mai încolo să afli din dialogul dintre doamna de la porțile de fier și el, care a coborât în craiova. Și na, eu nu mai văzusem decât în bodegi, restaurante, d-astea. Și nu mă pot opri din uitat/holbat. Și ajung pornită să văd cât și cum. Și frate, îmi pică puțin ochii când văd prețurile. Mi-i adun repede de pe jos. Îi pun la loc cu grijă. Și apoi caut reduceri și lucruri din astea pentru oameni „deștepți” care știu cum să negocieze în piață. Să vă împărtășesc mai întâi aruncați un ochi pe www.idmag.ro. Apoi, după ce v-ați convins că vă trebuie, sau nu v-ați convins consultați și Computerworld.ro. Enjoy! Revin cu povestea mai pe seară. Nu-i pentru copii.

Advertisements

One thought on “Cea mai usoara imprimanta mobila este pe www.idmag.ro

 1. R A I F says:

  Ta-ta-ta-taa-taaa-taaaa-taaaaa

  Rugăm toate trenurile-rebele să sosească la timp la peron. Călătorii care întârzie sunt rugați ca în această perioadă a anului să ajungă cu o oră mai devreme în gară și să consume ceai cald. De călătoare nu ne legăm.
  Menționăm că de breton și condițiile meteo nefavorabile se ocupă altcineva.

  În această iarnă nu se vor emite bilete cu același număr deoarece călătorii și călătoarele nu pot ocupa același loc, doar biletele în același tren. Excepția e valabilă doar în caz special-deosebit de excepțional.

  Anunț important:
  Ray-FI, dacă ești în gară, vin-o să-ți schimbi biletul!
  “Trimite-l pe telefon!”

  Călători, aveți grijă de călătoarele voastre!
  ____________________________________________

  P.S.: Data viitoare călătorești cu avionul. Promit!
  “- Dar mi-e frică de călătoria cu avionul. Dacă se întâmplă ceva rău?
  – Sărim cu parașuta mea care nu se deschide niciodată. Ce poate fi mai rău?
  – ?!
  – Glumeam! Ți-am zis bancul cu escala la Londra?
  – Da. 🙂
  – Atunci cel puțin un lucru e adevărat. 🙂 Să știi că îmi place bretonul tău.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s