Cum să faci bani pe net fără prea mult efort

Te naști fără să o fi cerut, înveți pentru a te integra, adormi pe băncile școlii câțiva ani, apoi, dintr-o dată, ești mare, termini un liceu, te înscrii la o facultate cu renume, îți iei diploma și toate astea ca să ajungi să trăiești decent.

Ți-au spus că pentru a trăi ai nevoie de bani, că pâinea nu cade din cer, nu mai locuiești cu părinții, nu-ți mai face nimeni de mâncare, facturile bat la ușă.

Vrei un nou telefon, un nou laptop, poate și o plasmă. Ba vrei și casa ta.

Te naști, te joci, înveți, crești ca să ai casa ta, să ai și tu familia ta, să naști și tu, să înveți și să crești pe altcineva. O simplă ecuație în care numitorul comun e banul. Vorbe din popor, „frate, frate, dar brânza e pe bani”.

Totul e măsurat, totul e calculat.

În continuare îți voi prezenta o metodă simplă prin care să-ți mărșeti bugetul lunar.

Nu știu dacă ai auzit dar poți câștiga comisioane promovând cele peste 6000 de produse ale retailerului de IT&C QuickMobile, prin rețeaua de afiliere Profitshare.

QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% din vanzarea de produse din categoria Telefoane si Tablete, 10% din vanzarea de produse din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru articolele din categoria Branduri de Lux.

Poate că, până la urmă, vrei să scapi de sâcâitoarea întrebare, pe care ți-au tot pus-o: cât câștigi? ce îți iese din asta? , și la următoarea discuție cu amicii să povestești despre ce venituri ți-a adus faptul că ai promovat QuickMobile in Profitshare pe blogul tău.

„Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta”, spunea, nu mot a mot, filosoful chinez Confucius. Și ar trebui să luăm aminte, parol!

Advertisements

One thought on “Cum să faci bani pe net fără prea mult efort

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s