Mama omida: horoscopul 24 aprilie (intră și vezi dacă ți se potrivește)

1620887_10200640928744313_2125732397_nBerbec: Ar cam fi cazul să nu mai faci mofturi și să te bucuri măcar o clipă pentru ceea ce ai. Nu prea ai habar cum se practică recunoștința nu? Dă-ți seama că nu-ți lipsește nimic.

Taur: De ce te tot încăpățânezi? Puțină receptivitate n-a stricat nimănui. Știm că vezi doar în față, că îți e greu să accepți și părerile altora atunci când nu rezonează cu ale tale, doar că suntem animale sociale și mai trebuie să ne jucăm și de-a toleranții și de-a mințile deschise. Asta-i rețeta ca să ai o zi bună până la capăt!

Gemeni: N-ai timp de răgaz astăzi, totuși, atâta vreme cât pui drag în tot ceea ce întreprinzi nu vei simți cum s-a scurs timpul. Spre seară ieși în oraș și relaxează-te într-o discuție cu prietenii. Ți-ar prinde bine.

Rac: Problema nu e la tine. Nu mai încerca să te adaptezi. Lasă-te așa cum ești, bucură-te din plin de fiecare clipă. Joacă-ți nebunia pe degete. Dă pe gât cel puțin 2L de apă și lasă grijile, lasă viitorul pentru mai târziu. Ce zici? Trăim și noi prezentul astăzi?

Leu: Chiar ai vaga impresie că toate pică din cer? Ce-i asta? Cu cât vine ceva mai ușor, cu atât e mai dificil să te descurci cu ceea ce urmează. Continuă să-ți faci probleme și să le rezolvi. Îți pune mintea la contribuție.

Fecioara: Astăzi vei purta niște discuții care-ți vor schimba drumul și vor duce la dezvoltarea ta profesională. Nu uita să dai dovadă de mult curaj, de simplitate și încă puțină răbdare, că ai tot învățat să rabzi de-a lungul timpului. Se anunță reușite pe toate planurile.

Balanță: Moderația și succesul sunt cuvintele zilei. Dacă nimic nu e întâmplător ai ajuns exact unde trebuie, de aici totul capătă sens. Continuă cu autoanaliza, că nu faci rău ce faci, numai că notează-ți și concluziile undeva, să nu pierzi timpul, știm ce memorie ai!

Scorpion: Ai emoții pentru cineva drag, nu te teme, îi va merge strună! Ziua ta se anunță frumoasă, cu un drum de seară, care, deși tu vei crede că te va obosi, îți va aduce liniște sufletească.

Săgetător: Ți-au zis să nu mai visezi că niciodată visele nu ajung realitate? Și le-ai dat crezare? Visează! Găsește soluții să-ți aduci visele la stadiul realizabil! Din probleme fă oportunități pentru a ajunge acolo unde te vezi peste ani. Haide, lasă ezitările! Go on!

Capricorn: Că iese, că nu iese, tot merită să încerci nu? Ai ceva de pierdut? N-ai pierdut destule până acum ezitând? Lasă calculele, ia o foaie, mâzgălește un punct și notează-ți pașii, apoi dă-i drumul!

Vărsător: Imginează-ți o zi în care ești așa cum ai vrut dintotdeauna. Acum că azi e ziua aia. Așa te-ai văzut? Dacă nu, ia analizează-te puțin și vezi pe unde e nevoie de mici retușuri.

Pești: Te alinți, apele prin care te joci astăzi sunt limpezi. Socializează, depănează amintiri și citește o carte bună. Spre seară sunt șanse mari să ieși cu persoana iubită.

Advertisements

7 thoughts on “Mama omida: horoscopul 24 aprilie (intră și vezi dacă ți se potrivește)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s