Din vorbă-n vorbă cu oameni faini:

Despre forme și fond:

Acum 12 ani, Constantin Alupoaei, angajat într-o firmă care realiza amenajări interioare și montaj de mobilier a hotărât să pună temelia propriei afaceri, Izzidesignbox, un studio care oferă servicii de design interior, grafic, web și produs.

Despre Atelierul fără Frontiere

În cei aproape 8 ani de activitate AFF a pregătit aproape 150 de persoane aflate în dificultate. Cei mai mulți dintre ei au reușit după încheierea programului de doi ani oferit de Asociație să se integreze în societate și să își găsească, un loc de muncă, ce i-a ajutat să se repună pe picioare și să își vadă mai departe de viață.

Despre proiectul Șezi

El randează, ea desenează. El taie la circular, ea finisează. El găurește, ea zâmbește. El are răbdare, ea are avânt. Așa ni se prezintă Lucian Loiș și Octavia Casoni.

Despre machete auto

Bogdan Muscalu a fost de mic pasionat de munca migăloasă și chiar și-a sacrificat o parte din ieșirile afară cu prietenii pentru a realiza machete auto în detaliu, asemenea unui meșter artizan.

Despre Școala de șah

Și-a pus în traistă pasiunea pentru șah și când a împlinit 24 de ani, a tras câteva guri de aer în piept, și și-a deschis propria afacere. Așa și-a început Andrada Cioteanu școala de șah.

Despre Zoniz

Povestea lui Fridolin Bic, suedezul de origine română, care a investit 1,5 milioane de euro într-o aplicație

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s